Meteen naar de inhoud
Home » News » Podimo lanceert ook in Finland

Podimo lanceert ook in Finland

Een van de voorlopers in de podcast-industrie is Podimo. Dit bedrijf maakte een veel besproken entree in Nederland maar werk aan verdere uitbreiding in Europa.

Podimo

Podimo heeft niet alles achter een muurtje want je kunt de app ook gebruiken om podcast te beluisteren die gratis beschikbaar zijn. Het verdienmodel zit hem in de podcasts die exclusief door Podimo uitgebracht worden. Deze kunne alleen beluisterd worden wanneer je een abonnement op deze dienst hebt.

Door verschillende samenwerkingen aan te gaan met bijvoorbeeld Tonny Media en Dag en Nacht Media wist Podimo al snel een aantal grote podcasts aan zich te binden. Hiermee investeert Podimo ook in exclusieve shows die voor het netwerk worden gemaakt.

Naar Finland

Na Nederland zal ook Finland dezelfde behandeling krijgen. Wanneer Podimo daar lanceert zal het oom door podcasts exclusief aan zich binden en investeren in lokale producties. In Finland luistert ongeveer 15% betaald naar podcasts, dus daar is nog genoeg ruimte voor groei.

via persbericht

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *