Meteen naar de inhoud
Home » News » Krijgt Spotify comments en likes voor podcasts?

Krijgt Spotify comments en likes voor podcasts?

Belangrijk voor de groei van je podcast is dat andere mensen er op reageren of het een waardering geven. Dat is alleen nog maar het geval bij Apple Podcasts. Een aantal regels gevonden in de code van Spotify laat zien dat er veranderingen op komst zijn.

Code Spotify

Ze bestaan, mensen die het leuk te vinden om een stuk code uit te pluizen op aanwijzingen voor nieuwe functies of producten. Mijn hobby is het niet maar gelukkig zijn er anderen die het wel leuk vinden.

In de code van Spotify is nu een aanwijzing gevonden die te maken hebben met het plaatsen van opmerkingen en het geven van Likes. Op Twitter deelt Chris Messina een screenshot van de code waarin we de woorden ‘comments’ en ‘likes’ terug komen.

Het zal duidelijk zijn dat een dergelijke service een uitkomst zal zijn voor diegene die graag wil groeien met zijn podcast. Wellicht zal Spotify ook in zijn zoekmachine inbouwen dat afleveringen met een goede waardering beter worden gevonden.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *